Business Hi-Tech

Star Storage a lansat o aplicaţie de business pentru iOS

AFP/Mediafax Foto

AFP/Mediafax Foto

Autor: Ioana Nita

22.07.2013, 21:17 150

Star Storage, furnizorul local de soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii, servicii de externalizare şi servicii de cloud, cu afaceri de 22,3 milioane euro în 2012, a lansat aplicaţia de business „Contract Admin by Star Storage“, disponibilă pentru dispozivele mobile de la Apple care rulează cu sistemul de operare iOS.

Aplicaţia reprezintă de fapt extensia mobilă a soluţiei „Administrarea Contractelor“ furnizată de companie, care le permite utilizatorilor să îşi gestioneze contractele, documentele şi evenimentele asociate şi de pe smartphone sau tabletă.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din App Store pentru clienţii Star Storage care utilizează soluţia „Administrarea Contractelor“. Aceasta din urmă poate fi aplicată de către orice organizaţie sau departament, indiferent de domeniul în care îşi desfăşoară activitatea, pentru toate tipurile de contracte, fie că acestea sunt de vânzare, de cumpărare sau de servicii.

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.07.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO