Business Hi-Tech

Start-up-ul ELEC, care oferă servicii de ridesharing, lansează o campanie de finanţare de 200.000 - 500.000 de euro pe platforma Ronin

Start-up-ul ELEC, care oferă servicii de ridesharing,...

Autor: Adrian Seceleanu

14.08.2023, 00:04 3249

Start-up-ul cleantech ELEC, care oferă servicii de ridesharing cu un parc de maşini electrice, a lansat o campanie de finanţare pe platforma de crowdfunding Ronin, cu obiectivul de a strânge o sumă de minimum 200.000 de euro, care poate atinge un maxim de 500.000 de euro. 

ELEC susţine că are în prezent o cotă de 3-5% din piaţa de servicii de ridesharing, având în plan să ajungă la 10% până în trimestrul 4 din 2027. Compania are în plan să construiască un ecosistem (hub de electromobilitate) care să includă nu doar serviciile de ridesharing, ci şi de închiriere şi încărcare. 

Obiectivul companiei este ca prin aplicaţia ELEC utilizatorii să poată solicita călătorii cu maşini electrice, dar şi să închirieze maşini electrice şi să găsească şi să utilizeze staţii de încărcare rapidă în toată Europa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO