Business Hi-Tech

Ştefan Vâju, Business Transformation Manager APS: În acest proces de digitalizare există riscul de a pierde din vedere nevoile reale ale clienţilor. Aici intervine partea consultativă în relaţia cu clienţii

ZF Digital Summit `20

Ştefan Vâju, Business Transformation Manager APS: În...

Autor: Alexandra Cepăreanu

04.11.2020, 15:44 161

Pe fondul pandemiei grupul de firme APS (Active Power Solutions) a dzvoltat mai multe proiecte ce au avut ca scop digitalizarea domeniului public, printre care se numără proiectul Smart City Health, implementat în mai multe oraşe din ţară, şi Smart Parking, dezvoltat cu primăria Cluj, a spus Ştefan Vâju, Business Transformation Manager APS, în cadrul videoconferinţei ZF Digital Summit `20.

„Am început cu comune, am ajuns la oraşe şi municipii. Am avut proiecte lansate în Transilvania şi Sud-estul României. Unul dintre cele mai intense proiecte pt operatorii telecom este cel de învăţământ la distanţă. Am pus pe piaţă aproape 40.000 de licenţe şi ne-am asigurat că învăţământul la distanţă este o soluţie practică pentru elevi. Este un proiect principal pe zona de educaţie realizat cu colegii din telecom”, a spus Ştefan Vâju.

El a adăugat că şi 2021 va fi un an al accelerării digitale, iar „în acest proces de digitalizare există riscul de a pierde din vedere nevoile reale ale clienţilor. Aici intervine partea consultativă în relaţia cu clienţii.”

 

Alte declaraţii

Am avut câteva proiecte interesante prin care am încercat să dăm continuitate companiilor. Ne-am dus rapid către instituţii publice şi de invăţământ. Am ajuns lunar la peste 800 de IMM-uri, iar în prezent lucrăm cu peste 570 de insituţii publice, printre care grădiniţe, şcoli, unităţi spitaliceşti, primării, cabinete medicale, consilii judeţene.

Au fost companii – cele din sfera IMM-urilor – care au fost lovite de criză şi au avut nevoie de agilitatea de a lua rapid decizii. Am remarcat viteza cu care unii lideri au luat decizii. Au fost şi companii care nu au ştiu ce să facă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO