Telekom România a lansat o soluţie de back-up în cloud pentru companiile care lucrează cu volume mari de date

13 iun 2018 Autor: Ioana Nita

Telekom România, cel mai mare grup de telecomunicaţii de pe piaţa locală în prezent, le pune la dispoziţie companiilor, care folosesc aplicaţii şi servere ce procesează sau generează volume mari de date, o soluţie de back-up în cloud pentru protecţia împotriva pierderii sau deteriorării datelor.

Soluţia, numită Telekom Cloud Backup, a fost creată pe baza tehnologiei Veeam Cloud Connect şi acoperă o gamă largă de scenarii de back-up pentru companii, fiind destinată protejării atât a staţiilor de lucru (PC, laptop), cât şi a serverelor cu sisteme de operare Linux sau Windows.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Telekom
, companii
, solutie
, romania
, lansare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide