Business Hi-Tech

Telekom România deschide standuri şi trimite oameni de vânzări în magazine din reţeaua hipermarketurilor Cora

Telekom România deschide standuri şi trimite oameni de...

Autor: Adrian Seceleanu

17.11.2014, 00:00 1101

Grupul Telekom România, cel mai mare furnizor de servicii fixe şi mobile de pe piaţa locală de comunicaţii, a încheiat un parteneriat cu reţeaua de hipermarketuri Cora, în urma căruia a deschis în patru dintre magazine standuri de unde clienţii pot achiziţiona abonamente la serviciile  de comunicaţii.

Standurile sunt amplasate în zona cu produsele audio - video şi IT şi au un consilier dedicat. Prima etapă a parteneriatului include patru magazine din Bucureşti: cora Alexandriei, cora Sun Plaza, cora Lujerului şi cora Pantelimon.

„Prin parteneriatul cu reţeaua cora, facem un pas înainte, aducând serviciile noastre în retaileri netradiţionali de telecom, care au zonă IT&C în magazinele lor”, a declarat Aris Karousos,  director Managementul vânzărilor România, grupul Telekom România.  Următoarea etapă a parteneriatului va include şi celelalte opt magazine din restul ţării, din Ploieşti, Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta-Turnu Severin, Constanţa şi Bacău.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO