Business Hi-Tech

TotalSoft investeşte 300.000 de euro într-o subsidiară din Austria

Autor: Claudiu Ilioiu

25.06.2012, 15:40 380

TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători de aplicaţii din România, a anunţat deschiderea unei în Austria, investiţie care este estimată a se ridica, la sfârşitul acestui an, la circa 300 000 Euro, cifră care se aşteaptă a se amortiza prin contractele noi încheiate până la finele lui 2012, potrivit datelor furnizate de companie.

"Sunt convins că piaţa din Austria va genera oportunităţi importante pentru TotalSoft deoarece multe companii multinaţionale au sediul central în Viena" a spus Liviu Drăgan, General Manager, TotalSoft.

Noul birou face parte din strategia de expansiune internaţională care vizează, în următorii 3 ani, creşterea ponderii veniturilor din extern până la 50% din cifra de afaceri a companiei.Noua subsidiară va oferi suport local clienţilor din ţările vorbitoare de limbă germană, dar şi din Polonia, Slovacia, Ungaria şi Republica Cehă. Managementul biroului şi operaţiunile administrative sunt conduse de Marc Breit, cu un background în domeniul IT şi în operaţiuni de strategie de peste 15 ani, şi cu o experienţă de 5 ani în domeniul serviciilor financiare.

TotalSoft are un portofoliu internaţional de clienţi în 25 de ţări precum Germania, Suedia, Franţa, Polonia, Ungaria sau Cehia. Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 25 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO