Business Hi-Tech

TotalSoft semnează un contract cu reţeaua de hipermarketuri Cora

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

05.05.2011, 23:40 715

TotalSoft, unul dintre cei mai mari producători locali deaplicaţii, va implementa pentru compania România Hypermarche,deţinătorul reţelei de hipermarketuri Cora, sistemul său demanagement al proiectelor Primavera.

"Proiectul Cora deschide o nouă oportunitate pentru TotalSoft,intrarea pe piaţa de retail cu soluţii de project managementpersonalizate, care să îmbine responsabilizarea angajaţilor privindcontrolul volumului de muncă, cu planificarea proiectelor deinfrastructură ale companiei" a declarat Bogdănel Budeanu, DirectorDivizie Primavera - Oracle, din cadrul TotalSoft.

România Hypermarche a urmărit prin acest proiect obţinerea uneiplatforme unice care să simplifice, să susţină şi să permită oplanificare a activităţii departamentului său de IT până la nivelde responsabil de activitate, departamentul fiind coordonatorultuturor proiectelor de infrastructură hardware şi software din cele5 magazine Cora aflate în România.

Proiectul pilot va fi coordonarea lansării magazinului CoraDrobeta-Turnu Severin, magazin pentru deschiderea căruia retailerulfrancez a investit aproximativ 22 mil. euro. TotalSoft, deţinut degrecii de la Global Finance, a obţinut anul trecut o cifră deafaceri de 22,45 milioane de euro, în creştere cu 14%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO