Business Hi-Tech

TotalSoft vaneaza primariile pentru solutia Primavera

04.04.2008, 20:57 38

TotalSoft, producator local de aplicatii software pentru mediul de afaceri, a anuntat ca a finalizat implementerea solutiei de management al proiectelor Primavera la inca doua primarii locale (Slatina si Craiova), ca parte a strategiei de dezvoltare pe sectorul public.
"Speram ca dupa perioada alegerilor sa creasca numarul proiectelor de informatizare din administratia publica locala si centrala si sa ne putem realiza obiectivul de a implementa Primavera in circa doi ani in toate primariile resedinte de judet din Romania", a declarat Bogdanel Budeanu, directorul general al diviziei Primavera din cadrul TotalSoft, adaugand ca firma a demarat de curand implementarea solutiei in cadrul consiliilor judetene Timis si Calarasi.
Valoarea contractelor semnate cu primariile Slatina si Craiova se ridica la aproximativ 60.000 de euro, in timp ce valoarea totala a proiectelor monitorizate cu Primavera in administratia publica locala depaseste 500 mil. euro. In prezent, solutia de management al proiectelor este implementata in sapte primarii si trei consilii judetene din Romania.
Divizia Primavera a TotalSoft tinteste o cifra de afaceri de 3 mil. euro anul acesta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO