Business Hi-Tech

Twitter va lansa un serviciu de partajare a fotografiilor

Autor: Ştefan Vrabie

31.05.2011, 13:36 59

Site-ul de microblogging Twitter va lansa propriul serviciu dephoto-sharing pentru a concura cu serviciile existente precumTwipic, Yfrog, Instagram sau Flickr, scrie cotidianul britanic TheGuardian, citând mai multe surse apropiate situaţiei.

Anunţul este aşteptat în această săptămână la conferinţa D9 dinCalifornia, unde directorul executiv al companiei Dick Costolo vaţine un discus.

Este posibil ca serviciul să fie disponibil prin intermediulsite-ului twimg.com, care este deţinut de Twitter încă din iunie2010.

O posibilitate este ca serviciul de partajare a fotografiilor săfacă bani din reclame, acum când Twitter încearcă să devină maicomercial. Mişcarea pe care compania o face este văzută ca ointrare pe zone exploatate de dezvoltatori terţi. Săptămâna tecutăTwitter a cumparat Tweetdeck, o aplicaţie prin care utilizatoriipot organiza afişarea mesajelor pe ecran, confirmând astfel ambiţiacompaniei de a controla mai multe arii care înconjoară Twitter.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24