Business Hi-Tech

Update: iPhone 4S ajunge în România pe 11 noiembrie la Cosmote, Orange şi Vodafone

Vodafone anunţă că lansează noul iPhone 4S pe 11 noiembrie

Foto: Octav Ganea

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

01.11.2011, 18:00 3788

iPhone 4S, cel mai nou smartphone lansat de Apple, va fi lansat pe piaţa din România de Cosmote, Orange şi Vodafone pe data de 11 noiembrie a anunţat compania americană.

Potrivit Apple, noul iPhone 4S va intra în România şi pe alte 14 pieţe pe 11 noiembrie, iar precomenzi vor putea fi înregistrate pe unele pieţe din data de 4 noiembrie. Reprezentanţii Cosmote, Orange şi Vodafone au confirmat data, fără a oferi alte detalii.

Iniţial iPhone a fost vândut în România în exclusivitate de Orange, dar din decembrie 2010 smartphone-ul este şi în oferta Cosmote şi Vodafone. Anul trecut zeci de clienţi au stat la coadă noaptea în faţa magazinelor Cosmote şi Vodafone pentru a cumpăra iPhone 4.

În ceea ce priveşte lansarea din 11 noiembrie, niciunul dintre operatorii locali de telefonie mobilă nu au precizat până acum dacă vor organiza evenimente dedicate.

Potrivit datelor existente pe piaţă în Româia există aproximativ 300.000 de smartphone-uri şi tablete Apple.

Vodafone România, numărul doi pe piaţa locală telecom, va lansa noul Apple iPhone 4S pe data de 11 noiembrie, a anunţat compania de telefonie mobilă pe contul de Twitter. "Vodafone România aduce noul iPhone 4S în 11 noiembrie. Detalii, în curând", potrivit mesajului Vodafone.

Potrivit unui anunţ al Apple, noul iPhone 4S va intra în România şi pe alte 14 pieţe pe 11 noiembrie, iar precomenzi vor putea fi înregistrate din data de 4 noiembrie.

Citeşte mai multe despre lansarea oficială a lui iPhone 4S în România pe Go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO