Business Hi-Tech

Urmează videoconferinţa ZF IT Generation - Startup Radar, organizată în parteneriat cu platforma SeedBlink. Invitaţii din cadrul emisiunii care va fi difuzată live joi, 26 august, începând cu ora 18,00, sunt Arta Shehu Zaimi, chief executive officer (CEO) în cadrul Labbox Education, şi Luis Mendes, fondator şi CEO al start-up-ului Meight

Urmează videoconferinţa ZF IT Generation - Startup...

Autor: Alexandra Cepăreanu

25.08.2021, 10:45 92

Ziarul Financiar organizează joi, 26 august, ora 18.00, a doua videoconferinţă ZF IT Generation – Startup Radar, ce face parte din seria de evenimente lunare dezvoltate de ZF în parteneriat cu platforma de equity crowdfunding SeedBlink, în care sunt aduse în atenţia pasionaţilor start-up-uri de tehnologie aflate în plină expansiune, ce îşi doresc să ridice runde de finanţare în viitorul apropiat pe platforma de investiţii.

Invitaţii la cea de a doua ediţie a videoconferinţei Startup Radar, parte a emisiunii dedicată ecosistemului de start-up-uri tech ZF IT Generation, sunt: Arta Shehu Zaimi, chief executive officer (CEO) în cadrul Labbox Education, şi Luis Mendes, fondator şi CEO al start-up-ului Meight.

Start-up-ul Labbox Education, înfiinţat în Kosovo, a dezvoltat o platformă prin care le oferă copiilor acces lunar, sub forma unui abonament, la pachete care conţin diferite produse, livrate sub formă de componente electronice  modulare, care trebuie să fie asamblate pentru a funcţiona. Astfel, cu aceste componente hi-tech dezvoltate special pentru copii, aceştia învaţă cum funcţionează tehnologia într-un mod practic şi distractiv, din confortul propriei locuinţe.

Meight este o aplicaţie digitală dedicată şoferilor de camioane, care oferă feedback în timpul călătoriei pentru a minimiza costul combustibilului. Aplicaţia foloseşte date pentru a anticipa ce urmează să facă şoferii şi oferă feedback în timp real pentru a creşte eficienţa conducerii şi a reduce costul total al combustibilului pentru călătorie.

În cadrul conferinţei, transmise în direct pe zf.ro şi pe conturile ZF de pe platformele Facebook şi YouTube, reprezentanţii start-up-urilor vor susţine un pitch – o prezentare a proiectului. Spre deosebire de emisiunea zilnică ZF IT Generation, în cadrul conferinţei Startup Radar invitaţii vor răspunde şi întrebărilor primite live de la audienţă. Întrebările pot fi adresate prin intermediul comentariilor adăugate la postarea de pe platforma Facebook.

Participanţii au astfel şansa de a le adresa întrebări fondatorilor despre afacerea lor şi să afle totul despre modelul lor de afaceri, rezultatele lor până în prezent şi planurile lor de extindere.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO