Business Hi-Tech

Veniturile Orange au scazut cu 23% in T3, la 269 mil. euro

Veniturile Orange au scazut cu 23% in T3, la 269 mil. euro
29.10.2009, 23:13 23

Veniturile Orange, numarul unu pe piata locala de telefoniemobila, au scazut cu 22,9% in al treilea trimestru, la 269 mil.euro, in ciuda cresterii cu 4,7% a numarului de clienti, pe fondulrecesiunii si al reducerii cheltuielilor cu comunicatiile.

"Desi indicatori precum traficul in retea si numarul de clientiau revenit pe o curba pozitiva, veniturile sunt in continuare subpresiunea generata de deteriorarea conditiilor economice, dereglementari si de diminuarea tarifelor ca masura de a raspundenecesitatilor clientilor rezidentiali si business in perioada decriza economica", a declarat Thierry Millet, CEO al OrangeRomania.

Scaderea veniturilor a fost determinata in primul rand dereducerea drastica a bugetelor de catre clientii companii, spuneMillet. "Numarul clientilor nostri business a crescut in trimestrulal treilea, insa perioada economica dificila s-a reflectat intr-ocontractie a consumului pe acest segment".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24