Business Hi-Tech

VIDEO. Daniel Rusen, director de marketing şi operaţiuni al Microsoft România: „Dacă pui în mâna utilizatorilor o aplicaţie digitală aceştia o vor folosi. Trebuie să petrecem mai mult timp gândind ce putem face ca oamenii să interacţioneze online cât mai uşor cu serviciile şi produsele pe care le oferim”

Videoconferinţa ZF High-Tech Innovation Summit 2021

Autor: Alexandra Cepăreanu

19.10.2021, 00:07 260

„Capitalul uman a fost factorul determinant în pandemiei, oamenii care s-au gândit cum să implementeze accelerat noile tehnologii şi ce să dezvolte pentru a fi mai agili şi pentru a continua activitatea. Tehnologia a fost un catalizator.”

Contextul pandemic a împins utilizatori de toate vârstele spre mediul digital, astfel că pentru a menţine creşterea nu­mărului de clienţi înre­gistraţi în mediul online companiile care dez­voltă sau oferă servicii în acest mediu trebuie să continue să găsească soluţii pentru a facilita accesul la tehnologie şi pentru a uşura interacţiunea clienţilor cu produsele şi ser­viciile pe care le pot accesa în mediul online.

„Dacă pui în mâna utilizatorilor o aplicaţie digitală aceştia o vor folosi, pentru că au văzut că este mai eficient, mai simplu şi e mai bine pentru ei. Deci, în continuare trebuie să petrecem din ce în ce mai mult timp pentru a ne gândi cum putem face ca aceşti clienţi să interacţioneze cât mai uşor cu serviciile şi produsele pe care le oferim în mediul online indiferent de industria în care activăm”, a spus Daniel Rusen, director de marketing şi operaţiuni în cadrul subsidiarei locale a gigantului american Microsoft, în cadrul videoconferineţi ZF High-Tech Innovation Summit 2021.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO