Business Hi-Tech

Windows 8: Microsoft confirmă că lansarea va avea loc în 2012

 Windows 8: Microsoft confirmă că lansarea va avea loc în 2012

Autor: Ştefan Vrabie

24.05.2011, 15:30 882
Steve Balmer, directorulexecutiv al companiei Microsoft a confirmat că viitoarea generaţiea sistemului de operare Windows va fi lansată în 2012, scrieTheRegister.

Un lucru de remarcat este că Ballmer a recunoscut numele de Windows8, chiar dacă până acum compania a negat că acesta va fi titlulviitoarei generaţii de Windows.

Într-o declaraţie atent redactată, Ballmer, care a ţinut undiscurs la Microsoft Developer Forum din Tokio, a dat câtevaindicii că noul sistem nu va fi singurul software care va fi lansatde Microsoft anul viitor. "Suntem, evident, puşi pe treabă cândvine vorba de Windows. Avem o interfaţă nouă în care am depus toatăsilinţă noastră.

Şi totuşi, în aşteptarea viitoarei generaţii de Windows ce vaapărea anul viitor, sunt mult mai multe lucruri pe care le avempregătite", a spus Ballmer. El a mai spus că Windows 8 va venipentru o varietate de dispozitive: PC-uri, tablete şi altedispozitive.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO