Business Internaţional

3 sfaturi pentru a începe o afacere de la antreprenorul care a inventat leasingul auto. VIDEO

3 sfaturi pentru a începe o afacere de la antreprenorul...

Autor: Luciana Georgescu

04.05.2014, 14:10 1973

Michael Pascucci, antreprenorul care a inventat leasingul auto şi care a pornit peste 20 de afaceri în ultimii 40 de ani, oferă o serie de sfaturi importante pentru persoanele care vor să îşi pună pe picioare un start-up, scrie Business Insider.

Oxford Resources a fost printre primele companii care a dezoltat conceptul de leasing auto şi care l-a transformat pe Pascucci în milionar.

Într-un interviu acordat publicaţiei OneWire, antreprenorul a declarat că există 3 paşi de luat în calcul pentru a deschide o afacere de succes: “Pot să vă spun 3 lucuri: Primul este să identificaţi o nevoie – una deja existentă sau una care credeţi că ar putea apărea. Apoi găsiţi o soluţie foarte bună pentru a satisface nevoia respectivă. În momentul în care aveţi soluţia, aveţi nevoie de oameni care să o pună în practică, aşa că angajaţi cei mai buni oameni pe care puteţi să îi cumpăraţi. Impuneţi anumite standarde pentru procesul de selecţie şi aveţi grijă să nu le încălcaţi niciodată!”

Pascucci a mai spus că anumite trăsături de caracter sunt extrem de relevante: “Lucrurile intangibile reprezintă integritatea, onestitatea, candoarea şi bunăvoinţa lor de a ajuta oameni şi de a oferi cel mai bun produs pe care să-l pună la dispoziţia clienţilor”.

Puteţi urmări interviul cu Michael Pascucci pe www.businessinsider.com.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO