Business Internaţional

A cumpărat cu 30 de euro un drive-test cu un Ferrari pe un site de reduceri şi l-a făcut zob după 15 minute

A cumpărat cu 30 de euro un drive-test cu un Ferrari pe un site de reduceri şi l-a făcut zob după 15 minute

Autor: Radu Racu

04.10.2012, 11:20 14046

Un şofer care a cumpărat cursa vieţii lui cu un Ferrari pentru doar 30 de euro pe un site de reduceri ar putea fi obligat acum să plătească despăgubiri de peste 300.000 de euro pentru că a accidentat maşina la doar 15 minute după ce s-a urcat la volan, scrie Daily Mail.

Tânărul Sebastian Vogel, de 23 de ani, a cumpărat pe un site de reduceri posibilitatea de a conduce pe o distanţă limitată un Ferrari 360 Stradale, pentru care a plătit 25 de lire(circa 30 de euro). La scurt timp după ce s-a urcat la volan, Vogel s-a ciocnit de o altă maşină, pe un drum de lângă Berna, Elveţia. Ambii şoferi au scăpat nevătămaţi.

Automobilul Ferrari pe care îl conducea tânărul era asigurat, însă contractul de pe site-ul de reduceri stipulează că şoferul poate fi tras la răspundere dacă depăşeşte limita legală de viteză. Poliţia cercetează în prezent viteza la care s-a produs coliziunea. Ferrari 360 Stradale poate atinge o viteză maximă de 305 kilometri pe oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO