Business Internaţional

Actiţa Merryl Streep şi-a scos iar la vânzare penthouse-ul din centrul New York-ului cu o reducere de preţ de 26%: De la 24 milioane dolari acum un an, acum cere numai 18 milioane dolari

Actiţa Merryl Streep şi-a scos iar la vânzare...

Autor: Iulian Tenchiu

01.09.2019, 13:00 1223

Actriţa Merryl Streep cunoscută pentru filme precum „Diavolul se îmbracă de la Prada” a încercat să îşi vândă în 2018 penthouseul din inima New Yorkului pentru 24 mil. dolari. Pentru acest an actriţa are expectanţe ceva mai realiste, iar cine vrea să devină proprietarul penthouseului va trebui să scoată din buzunar doar 18 mil. dolari, scrie The Wall Street Journal.

Locaţia ocupă un întreg etaj în cadrul clădirii de apartamente River Lofts, care este dotată cu un garaj subteran, de unde proprietarii pot lua un lift privat pentru a ajunge la locuinţele lor, aceasta fiind o caracteristică pe care vedetele o apreciază, pentru că le oferă protecţie împotriva paparazzilor.

Streep nu este singura actriţă pusă pe vândut locuinţe, în 2017, Guwyneth Paltrow, care a jucat în celebru „Avengers: Endgame” şi-a vândut apartamentul pentru 10,7 mil. dolari.

Apartamentul actriţei Merry Streepeste dotat cu patru dormitoare, zone de living, podele de nuc brazilian, semineu pe lemne şi un spaţiu care ar putea folosit ca şi cameră de studiu sau refugiu în cazul vreunei calamităţi. Mai mult decât atât, apartamentul vine cu vedere la clădiri şi monumente newyorkeze iconice, printre care se numără Statuia Libertăţii, World Trade Center şi Empire State Building.

„Am grădinărit sub stele în zilele toride şi m-am aşezat comod lângă foc, atunci când zăpada se aduna pe terasă. Aceasta a fost o casă minunată pentru noi şi sper că şi altă familie se va bucura de ea măcar atât cât ne-am bucurat noi”, a declarat Merryl Streep, în vârsta de 70 de ani, citată de The Wall Street Journal.

Actriţa împreună cu soţul ei, sculptorul Don Gummer, au achiziţionat apartamentul pentru 10.131 mil. dolar în 2006. Potrivit lui Juliette R. Janssens, care lucrează pentru Sotheby Internaional Realty şi care gestionează vânzarea apartamentului, actriţa a ales să renunţe la penthouse pentru că urmează să se mute în California.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO