Business Internaţional

Agenţia chineză de presă işi face reclamă pe cel mai înalt spot publicitar din New York

Autor: Traian Terzianm,

28.07.2011, 15:06 154

Xinhua, agenţia chineză de presă, se va promova pe una dintrecele mai înalte locuri publicitare din piaţa Time Square, New York,informează Reuters. Acesta este cel mai vizibil pas din dezvoltarea pecare China o are în SUA.

Reclama va avea o înălţime de 18 metri şi o laţime de 12 metrifiind plasată în nordul pieţei Time Square cu scopul de a fiprivită de jumătatea de milion de oameni care trec pe acolo înfiecare zi.

Spotul publicitar Xinhua va fi plasat în locul reclamei HSBCBank care a expirat luna trecută şi care se afla lângăbinecunoscutele reclame ce definesc imaginea oraşului New York:Coca-Cola şi compania de asigurări Prudenţial.

Potrivit Centrului de cercetare Pew 43% dintre americani vâdChina ca pe o problemă serioasă.

"Aceasta este doar o parte din procesul Chinei de a deveniiglobală. Ei vor să le zică americanilor că nu le-au luat doarlocurile de muncă ci fac mai mult decat atât", a declarat PaulMarkowski, preşedinte la Global Strategies Analysis Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO