Business Internaţional

Apare un nou lanţ de magazine în România. Când îşi deschide noul retailer primul magazin în ţara noastră

Apare un nou lanţ de magazine în România. Când îşi...

Autor: Roxana Rosu

10.12.2022, 10:20 90484

Retailerul irlandez Primark va inaugura pe 15 decembrie primul magazin din România, în centrul comercial ParkLake, urmând ca a doua unitate să fie deschisă anul viitor în AFI Cotroceni.

România este cea de-a 15-a piaţă pe care este prezentă reţeaua de magazine, fiind o continuare a planurilor de extindere în Europa Centrală şi de Est, unde este deja prezentă în Polonia, Republica Cehă şi Slovenia.

Noul magazin va crea 290 de locuri de muncă, o serie de joburi cu jumătate sau normă întreagă fiind încă disponibile, inclusiv posturi de asistent retail la Primark, dar şi posturi de conducere.  

Primark ParkLake va avea o suprafaţă de 3.735 mp, împărţită pe două etaje. Multe din gamele de îmbrăcăminte prezente fac parte din marca proprie, Primark Cares.

Aproape 40% din hainele Primark sunt realizate din materiale reciclabile sau provenite din surse mai sustenabile, iar retailerul de modă s-a angajat să producă astfel 100% din gama de îmbrăcăminte până în 2030.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO