Business Internaţional

Business MAGAZIN. Cel mai scump tweet din lume: Elon Musk riscă să piardă miliarde de dolari din cauza unei postări pe Twitter. CEO-ul este acuzat de manipularea bursei şi a fost chemat în instanţă de acţionarii Tesla

Business MAGAZIN. Cel mai scump tweet din lume: Elon Musk...

Autor: Iulian Tenchiu

20.01.2023, 12:59 1463

Tot ce a fost nevoie pentru ca unul dintre cei mai faimoşi şi bogaţi oameni de pe planetă să ajungă în centrul unui nou scandal a fost o postare pe Twitter. Din cauza acesteia, Elon Musk a fost acuzat de fraudă şi manipularea bursei, în cadrul unui proces deschis în aceeastă săptămână de investitori, care l-ar putea costa miliarde, scrie Bloomberg.

Avocaţii acţionarilor care participă la proces vor să convingă juraţii că Musk a minţit în legătură cu postarea de pe Twitter (în care se vorbea despre privatizarea Tesla – n.r.), manipulând preţul acţiunilor şi provocând acţionarilor pierderi importante.

De cealaltă parte se află apărarea lui Musk care va căuta să demonteze acuzaţia şi demonstreze că privatizarea nu este doar o minciună.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO