Business Internaţional

Business MAGAZIN. De la candidat la angajat în cinci minute: Un coach de carieră de la Harvard pune pe masa reţeta perfectă pentru scrisoarea de intenţie care deschide uşa către orice companie

Business MAGAZIN. De la candidat la angajat în cinci...

Autor: Iulian Tenchiu

02.04.2023, 11:35 360

Redactarea unei scrisori de intenţie poate fi o treabă plictisitoare de cele mai multe ori. Scrisoarea este mai puţin elaborată ca un CV, mai uşor de scris ca un eseu, iar pentru cei care nu sunt înzestraţi cu talent la scris, poate părea ca o temă primită la şcoală pe care trebuie să o parcurgă indiferent că le place sau nu.

Cu toate acestea, ele sunt esenţiale pentru a arăta unui angajator de ce candidatul este persoana perfecta pentru un anumit rol, scrie CNBC.

„O scrisoare de intenţie este ca o prezentare scrisă a ta. Aceasta vă va ajuta să răspundeţi la întrebările pe care angajatorii le vor pune pe viitor. Este un instrument care vorbeşte pentru tine şi care îţi poate asigura jobul”, spune Gorick Ng, coach de carieră la Hardvard şi autorul cărţii „The Unspoken Rules”.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO