Business Internaţional

Business MAGAZIN. „Oracolul din Omaha” face o previziune sumbră şi lasă optimismul la uşă, iar asta înseamnă veşti proaste pentru toată lumea: Am trecut printr-o perioadă absolut fantastică, însă ea se apropie de sfârşit. Nu mai avem nicio certitudine pentru ziua de mâine, pentru anul viitor şi pentru aproape nimic

Business MAGAZIN. „Oracolul din Omaha” face o...

Autor: Iulian Tenchiu

09.05.2023, 14:04 4225

Warren Buffett, legendarul investitor al cărui conglomerat este văzut ca un barometru al sănătăţii economiei americane datorită portofoliului de businessuri pe care le deţine, pare că şi-a pierdut optimismul, iar cea mai recentă previziunea a sa privind situaţia economică nu arată deloc bine, scrie CNBC.

„Oracolul din Omaha” crede că „perioada extraordinară” de consum excesiv venit pe fondul stimulentelor pandemiei Covid a luat sfârşit.

Acum, multe dintre afacerile sale se confruntă cu o acumulare de stocuri de care vor trebui să scape prin vânzări, a declarat el în faţa celor aproximativ 40.000 de acţionari care s-au adunat în Omaha la Berkshire Hathaway, în cadrul întâlnirii anuale a companiei.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO