Business Internaţional

Business MAGAZIN. Sfaturile lui Charlie Munger, legendarul investitor american şi cel ce a fost mâna dreaptă a lui Warren Buffet de peste 60 de ani, pentru reuşită: Aceste trei reguli sunt de bază şi m-au transformat într-un om de succes

Business MAGAZIN. Sfaturile lui Charlie Munger,...

Autor: Iulian Tenchiu

30.11.2023, 11:26 1333

Drumul către satisfacţia în carieră nu este întotdeauna liniar. După ce a absolvit Facultatea de Drept de la Harvard,  Charlie Munger s-a alăturat unei firme bine cotate din California, scrie CNBC.

Chiar şi aşa, a vrut să câştige mai mult decât ceea ce se oferea pentru experienţa sa în drept. Acesta a început să investească în acţiuni, afaceri şi dezvoltare imobiliară înainte de a înfiinţa o firmă de avocatură împreună cu unii dintre colegii săi. 

„Îmi plăcea independenţa unui capitalist. Îmi plăcea să descopăr lucruri şi să fac pariuri. Preferam să iau deciziile şi să pariez banii mei. De obicei, credeam că oricum ştiam mai bine decât clientul, aşa că de ce ar trebui să fac în felul lui?” spunea Munger.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO