Business Internaţional

Business Magazin. Trenurile de lux încep să câştige teren în lumea vacanţelor. Cum arată o călătorie care costă 50.000 de EUR de persoană

Business Magazin. Trenurile de lux încep să câştige...

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu

25.02.2024, 18:55 184

Cu toate că în ziua de azi există o mulţime de opţiuni de transport în vacanţă, trenurile sunt în continuare căutate pentru excursii, chiar şi de către cei mai bogaţi dintre călători.

Compania britanică Golden Eagle, de exemplu, îşi plimbă turiştii în a sa „Odisee Caspică” din Georgia (Erevan)  până în Kazahstan (Almatî) pe durata a şaisprezece zile, pentru echivalentul a peste 50.000 de euro de persoană, călătorii primind o rezervare la apartamentul imperial, şampanie la sosire, precum şi maşină şi ghid propriu pentru excursii, scrie The Telegraph.

În Canada, se poate rezerva o călătorie la bordul Royal Canadian Pacific, un tren cu vagoane vechi construite între anii 1916 şi 1931 restaurate atent. Pentru a călători cu acest tren, cei interesaţi trebuie să se înscrie pe o listă de aşteptare şi au şi opţiunea de a-l închiria pe tot, dacă nu vor să meargă în excursie cu străini.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO