Business Internaţional

Cel mai bogat britanic spune că ieşirea din UE a fost o greşeală. „Pasul făcut în direcţia Brexit-ului nu a fost benefic pentru Marea Britanie”

Cel mai bogat britanic spune că ieşirea din UE a fost o...

Autor: Valeriu Dănilă

26.07.2023, 13:50 1081

Cel mai bogat om din Marea Britanie, Gopichand Hinduja, spune că ieşirea din Uniunea Europeană a fost o greaşeală, având totodată încredere în abilităţile prim-ministrului Rishi Sunak de a revigora economia, scrie CNBC.

Miliardarul de origine indiană, preşedinte al conglomeratului Hinduja, a explicat că eforturile Regatului Unit de a crea noi parteneriate comerciale ar oferi un impuls necesar ţării restabilind-o ca fiind un loc excelent pentru investiţii.

„Pasul făcut în direcţia Brexit-ului nu a fost benefic pentru Marea Britanie”

„Cel mai mare ajutor pe care îl poate primi Regatul Unit este din India, deoarece până în 2027 aceasta va fi a treia economie a lumii”, a continuat Gopichand Hinduja.

Marea Britanie şi India au încheiat săptămâna trecută a 11-a rundă de negocieri pentru un acord de liber schimb, care s-a confruntat cu mai multe eşecuri pe fondul diferenţelor privind tarifarea şi investiţiile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO