Business Internaţional

Cele şase alimente pe care trebuie să le evitaţi cu orice preţ. Galerie FOTO

Carnea medium cooked

Marler nu va mai comanda niciodată fripturi medium cooked pentru că experţii spun că toate tipurile de carne ar trebui să fie gătite la 160 de grade pentru a omorî bacteria care ar putea cauza E coli sau salmonela.

Galerie FOTO

Autor: Alexandra Marcu

23.04.2016, 13:01 31349

Bill Marler, un avocat cu peste 20 de ani experienţă de instrumentat procese despre cazuri cu intoxicaţii alimentare, a decis să nu mai mănânce stridii, mâncare semi-preparată şi lapte pasteurizat, din cauza faptului că acele produse cresc predispoziţia consumatorilor la boli fatale, scrie Business Insider.

Marler a condus procese împotriva lanţului de fast-food Chipotle după ce au descoperit în produsele lor prezenţa bacteriei E coli şi norovirus şi apoi a început să scrie articole despre acest subiect.

Avocatul a câştigat mai mult de 600 de milioane de dolari pentru clienţii cu cazuri de infecţii alimentare şi spune că aceste experienţe l-au convins că pentru anumite tipuri de mâncare nu merită să îşi asume riscul mâncându-le.

Printre alimentele pe care Marler le-a eliminat din alimentaţia sa se numără stridiile, fructele şi legumele gata spălate şi ambalate, muguri sau vlăstari nefierţi sau necopţi, carnea medium cooked, sucurile nepasteurizate şi ouăle crude.

Un nou virus face ravagii. Nu există tratament şi nici vaccin. Care este cea mai nouă epidemie, care ar putea avea consecinţe la fel de grave ca Ebola

Decizie fără precedent a băncilor în România. Este pentru prima dată când se întâmplă asta

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels