Business Internaţional

Cum arată soţia dictatorului Kim Jong-Un: fostă majoretă şi cântăreaţă care a urmat un curs de 6 luni pentru a putea fi prima doamnă - FOTO

Autor: Business Magazin

01.04.2018, 02:03 1029

Ri Sol-ju a apărut pentru prima dată alături de Kim Jong-Un în 2012, la un concert la care ea cânta pentru tatăl actualului lider, Kim Jong-il. A urmat o serie de apariţii publice până în 2014, după care prezenţa ei a fost mult mai discretă. Ri Sol-ju este o fostă cântăreaţa, iar apariţiile ei publice sunt foarte rare.

Potrivit rapoartelor sud-coreene, Ri Sol-ju are 28 de ani şi 3 copii împreună cu unul dintre cei mai controversaţi lideri ai lumii.

Nu se ştie cu exactitate când Kim şi Ri s-au căsătorit; unii spun că nunta fi avut loc în 2009, iar alţii că s-au întâlnit în 2010, la un concert de muzică clasică.

Înainte de căsătorie, Ri a ajuns la Universitatea Kim Il-sung, unde a urmat un curs de şase luni pentru a putea fi prima doamnă nord-coreeană.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO