Business Internaţional

Immorent investeste intr-o cladire de birouri si un hotel in Sofia

31.05.2007, 17:51 15

Immorent Bulgaria, parte a diviziei de leasing Immorent Aktiengesellschaft a bancii Erste Bank, va construi o cladire de birouri si un hotel in centrul Sofiei, a declarat Iliana Schmatelka, manager in cadrul companiei, citata de Dnevnik.
Compania va construi o cladire de birouri cu o suprafata de 6.200 de metri patrati pe bulevardul Todor Alexandrov din capitala bulgara, costurile ridicandu-se la 12 milioane de euro.
Locatia viitorului hotel se afla la intersectia dintre strazile Simeon si Washington din centrul Sofiei. In prezent, se poarta discutii cu importanti operatori internationali de hoteluri, a declarat Schmatelka. Investitiile in noul hotel sunt estimate la 10-12 milioane de euro.
Immorent, care finanteaza prin leasing dezvoltarea de proiecte industriale, administrative, de logistica si retail, s-a situat pe pozitia a patra in topul celor mai importante companii de leasing in domeniul proprietatii din Bulgaria in 2006, cu un portofoliu in valoare de 10 milioane de euro, a declarat Schmatelka.
Cel mai amplu proiect in care este implicata compania este centrul comercial si de business Serdika din Sofia.
Immorent intentioneaza sa investeasca 500 de milioane de euro in proiecte imobiliare pana in 2010. Compania a investit 85,8 milioane de euro in Bulgaria in ultimii 3-5 ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO