Business Internaţional

Marsh, una dintre cel mai mari firme din lume în domeniul riscului din lume, se retrage din Rusia

Marsh, una dintre cel mai mari firme din lume în...

Autor: Robert Manea

10.03.2022, 19:59 297

Marsh McLennan, una dintre cele mai importante firme de servicii profesionale din lume în domeniul riscului, strategiei şi resurselor umane, a anunţat că se va retrage din toate afacerile sale din Rusia.

Dan Glaser, Preşedinte şi CEO, a declarat:  „Condamnăm atacul neprovocat al guvernului rus împotriva poporului Ucrainei. După ce am urmărit cu groază tragicul bilant uman din Ucraina, ne simţim obligaţi să luăm această decizie. Intenţionăm să transferăm dreptul de proprietate asupra afacerilor noastre ruseşti către managementul local, care va funcţiona independent pe piaţa rusă. Aceasta nu este o decizie pe care am luat-o cu uşurinţă şi ne alăturăm tuturor celor care cer o soluţionare rapidă şi paşnică a acestui conflict.” a declarat Dan Glaser, Preşedinte şi CEO.

„Pe măsură ce criza continuă să escaladeze, siguranţa şi securitatea colegilor noştri din Ucraina şi a familiilor lor rămân principala noastră preocupare. Compania şi colegii noştri oferă în mod activ sprijin celor afectaţi.” a mai adăugat acesta.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO