Business Internaţional

Matthew Perry a fost înmormântat în Los Angeles

Matthew Perry a fost înmormântat în Los Angeles

Autor: Laura Buciu

04.11.2023, 19:22 50

Actorul Matthew Perry, care a murit sâmbătă la vârsta de 54 de ani, a fost înmormântat într-un cimitir din Los Angeles, în cadrul unei slujbe la care au participat rude şi colegi de distribuţie din serialul de succes din anii 1990 „Friends”, a relatat presa de showbiz, citând fotografii.

Cei îndureraţi s-au adunat vineri la cimitirul Forest Lawn din cartierul Hollywood Hills din Los Angeles, la mai puţin de un kilometru şi jumătate de studioul Warner Brothers unde a fost filmat serialul. Acesta este, de asemenea, locul de odihnă veşnică a numeroase vedete de la Hollywood, printre care Michael Jackson, Lucille Ball şi Elizabeth Taylor.

Perry, care l-a interpretat pe Chandler Bing în serialul „Friends” din 1994 până în 2004, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, generând o imensă durere din partea fanilor şi a colegilor celebri.

Cele cinci vedete supravieţuitoare ale serialului i-au adus luni un omagiu colegului lor de platou printr-un mesaj comun în care au deplâns moartea sa ca pe o „pierdere de neînţeles”.

Mass-media, inclusiv TMZ şi Page Six din New York Post, au relatat evenimentul de vineri, postând fotografii de la distanţă şi aeriene ale persoanelor prezente.

Toţi cei cinci coprotagonişti din „Friends” - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer - au fost prezenţi, potrivit TMZ.

Page Six a spus că tatăl lui Perry, John Bennett Perry, şi tatăl său vitreg, Keith Morrison, au fost, de asemenea, acolo.

În total, au participat aproximativ 20 de persoane îmbrăcate în negru, care s-au adunat în jurul locului de înmormântare, a precizat TMZ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO