Business Internaţional

Mii de persoane continuă să-şi caute cunoscuţii dispăruţi după atentatul de la Manchester

Mii de persoane continuă să-şi caute cunoscuţii...

Autor: Mircea Olteanu

23.05.2017, 13:24 91

Utilizatorii reţelelor sociale au postat şi distribuit zeci de imagini ale unor tineri a căror soartă este necunoscută rudelor şi prietenilor.

Cele mai multe dintre postări includ hashtagul #missinginManchester.

Într-un astfel de mesaj, mama unei tinere de 15 ani, care a participat la concertul Arianei Grande de la Manchester Arena, cerea ajutorul oamenilor pentru a o găsi pe fiica ei

"Ultima oară am intrat în contact cu ea la ora 20.30 (22.30 ora României). Era la concert (...) mi-a spus că se distra grozav şi mi-a mulţumit ca am lasat-o să meargă", a declarat mama tinerei.

"Telefonul ei este închis. Tătăl ei o caută. Sunt foarte mult persoane care o caută", a completat ea.

Erin. P, un alt utilizator de Twitter, cere ajutorul celorlalţi utilizatori pentru a o găsi pe sora ei dispărută şi ea după atentat.

Mai multe mesaje postate pe reţelele sociale indică faptul că o serie de hoteluri din Manchester servesc drept refugiu celor care au fugit în urma atacului terorist de la concert. Aproximativ 60 de minori s-au refugiat la hotelul Holiday Inn din zona Manchester Arena, se mai afirmă în mesaje.

Un punct de urgenţă pentru oricine are nevoie de ajutor a fost înfiinţat la poarta 11 a Stadionului Etihad.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO