Business Internaţional

Ministerul Turismului din Israel: aproape 130.000 de turişti străini se află în ţară

Ministerul Turismului din Israel: aproape 130.000 de...

Autor: Petru Mazilu

08.10.2023, 11:22 55

Ministerul Turismului din Israel anunţă că aproape 130.000 de turişti străini se află în ţară şi că niciunul dintre aceştia nu a fost rănit în urma atacurilor.

În prezent, aproape 130.000 de turişti străini se află în Israel şi niciunul dintre aceştia nu a fost rănit în urma atacurilor, anunţă Ministerul Turismului din Israel.

Aeroportul Ben Gurion este deschis şi funcţionează, dar punctul de trecere al frontierei Allenby Bridge (trecerea terestră din Iordania în Israel) va fi închis pentru următoarele 24 de ore. Toate celelalte puncte de trecere ale frontierei terestre sunt deschise, mai anunţă Ministerul Turismului.

Ministerul Turismului din Israel anunţă că „se ocupă să monitorizeze situaţia şi comunică toate actualizările companiilor de turism şi companiilor aeriene şi se angajează să se asigure că toţi turiştii care vizitează Israelul sunt în siguranţă şi sunt informaţi”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO