Business Internaţional

O achiziţie internaţională cu impact pe piaţa locală de studii clinice: Compania Precision for Medicine intră pe piaţa din România prin achiziţia Argint International

O achiziţie internaţională cu impact pe piaţa locală...

Autor: Cristina Roşca

04.11.2018, 12:49 360

Compania Precision for Medicine îşi face intrarea pe piaţa din Europa Centrală şi de Sud-Est prin preluarea concurenţilor de la Argint International, ambele companii fiind active pe piaţa de studii clinice. Această mutare internaţională are impact şi pe plan local dat fiind că Argint International era activă în România. 

“Achiziţia este parte a planului Precision de a se extinde la nivel global, iar datorită acestei mutări compania are acum birouri la Edinburgh, Paris, Berlin, Geneva, Budapesta, Bucureşti, Bratislava şi Belgrad”, spun oficialii noii companii.

Echipa extinsă, expertiza şi noile birouri vor oferi grupului Precision posibilitatea de a-şi extinde prezenţa şi de a avea acces la investigaţii şi pacienţi din Europa Centrală şi de Sud-Est pentru studiile de oncologie, boli rare şi cardiovasculare, adaugă ei.

Precision for Medicine este parte din Precision Medicine Group, care are peste 1.450 de angajaţi în 25 birouri din the SUA, Canada, şi Europe.  Argint International este o firmă fondată în 2006 şi care se ocupa de studii clinice pentru companii biotech mici şi medii. Compania activa pe 25 de pieţe cu peste 600 de birouri de investigaţii. Nu există date privind activitatea din România.

 

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO