Business Internaţional

Peste 23 de persoane au murit în urma unei explozii la o fabrică de artificii din Indonezia

Peste 23 de persoane au murit în urma unei explozii la o...

Autor: Marian Avram, Mediafax

26.10.2017, 12:23 3279

Cel puţin 23 de persoane au murit şi alte 43 au fost rănite în urma unei explozii ce a avut loc la o fabrică de artificii situată în apropierea capitalei indoneziene, Jakarta, a anunţat, joi, Poliţia locală, informează Reuters şi BBC.

”În total, sunt peste 100 de muncitori care lucrează în această fabrică”, a declarat Nico Afinta, directorul Departamentrului de Criminalistică al Poliţiei din Jakarta.

Afinta a precizat că 43 de persoane au fost transportate de urgenţă la spitalele din apropiere, iar peste 20 de persoane sunt date dispărute.

”Trupurile celor care au murit au fost arse complet, fiind foarte greu să îi identificăm”, a declarat un purtător de cuvânt al brigăzii de pompieri, relatează Metro TV. Acesta a adăugat că misiunea pompierilor este îngreunată din cauza materialelor inflamabile din interiorul fabricii.

Potrivit presei locale, mai multe părţi ale clădirii s-au prăbuşit în urma incendiului, iar mai multe autovehicule din apropiere au fost distruse.

Martorii au relatat că au auzit două explozii în dimineaţa zilei de joi.

Fabrica de artificii, ce este parte a unui complex industrial, a fost inaugurată în urmă cu o lună şi jumătate, iar toate victimele înregistrate astăzi erau angajaţi ai acetui complex, a declarat un reprezentant al autorităţilor locale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO