Business Internaţional

Poliţia a reţinut o femeie suspectată că ar avea legătură cu atacul terorist de la Manchester

Poliţia a reţinut o femeie suspectată că ar avea...

Autor: Mircea Olteanu

25.05.2017, 00:22 48

Suspecta a fost reţinută în urma unui raid al forţelor de ordine în incinta unui ansamblu de locuinţe din zona Blackley, în nordul oraşului Manchester.

Printre cei reţinuţi de poliţia britanică se numără şi unul din fraţii lui Salman Abedi, presupusul autor al atacului sinucigaş de la Manchester.

Tatăl şi un alt frate al bărbatului suspectat de comiterea atacului sinucigaş din Manchester au fost şi ei reţinuţi la Tripoli de autorităţile libiene.

Hashem Abedi, fratele mai mic al bărbatului suspectat de comiterea atacului terorist din sala de concerte Manchester Arena, a fost reţinut miercuri la Tripoli, sub suspiciunea că ar fi pregătit un atac terorist în Libia, fiind supectat şi că ar avea legături cu organizaţia extremistă Stat Islamic.

Atacul terorist, petrecut luni seară la un concert desfăşurat la Manchester, s-a soldat cu cel puţin 22 de morţi şi 119 de răniţi. În prezent, 64 de persoane sunt în continuare spitalizate, au declarat surse medicale citate de site-ul agenţiei Associated Press.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO