Business Internaţional

Premierul canadian Justin Trudeau, vizită surpriză în Irpin, Ucraina

Premierul canadian Justin Trudeau, vizită surpriză în...

Autor: Andreea Tobias

08.05.2022, 18:31 72

Premierul canadian Justin Trudeau a făcut o vizită surpriză în Irpin, Ucraina. „A venit să vadă cu ochii săi toată grozăvia pe care ocupanţii ruşi au provocat-o oraşului nostru", spune primarul Oleksandr Markushyn.

Primarul suburbiei Irpin din Kiev a anunţat pe cTelegram că Trudeau a făcut o vizită neanunţată în oraşul său, care a fost temporar ţinut de trupele ruseşti.

„Tocmai am avut onoarea să mă întâlnesc cu premierul Canadei, Justin Trudeau, care a venit la Irpin pentru a vedea cu ochii săi toată grozăvia pe care ocupanţii ruşi au provocat-o oraşului nostru", a declarat Oleksandr Markushyn, scrie Reuters.

Justin Trudeau ar urma să se întâlnească duminică în Ucraina cu preşedintele Volodimir Zelenski, a declarat purtătorul de cuvânt al prim-ministrului.

„Premierul se află în Ucraina pentru a se întâlni cu preşedintele Zelenski şi pentru a reafirma sprijinul de neclintit al Canadei pentru poporul ucrainean", a declarat Cameron Ahmad, directorul de comunicare al lui Trudeau.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO