Business Internaţional

Regina Elisabeta, apariţie surpriză la balconul Palatului Buckingham, în ultima zi a Jubileului

Regina Elisabeta, apariţie surpriză la balconul...

Autor: Cosmin Pirv

05.06.2022, 20:49 35

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut duminică, în ultima zi a Jubileului de platină, o apariţie surpriză la balconul Palatului Buckingham, anunţă CNN.

Regina a lipsit de la evenimentele de vineri şi sâmbătă - o slujbă la Catedrala St. Paul şi o după-amiază la hipodromul Epsom - după ce a simţit „disconfort” în timpul paradei de joi.

În apariţia de duminică, Regina a fost flancată în balcon de prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, ducesa de Cornwall, precum şi prinţul William şi Catherine, ducesa de Cambridge, şi cei trei copii ai lor.

Mii de oameni au primit cu încântare apariţia monarhului de 96 de ani, care a afişat un zâmbet larg.

„Chiar dacă nu am participat personal la fiecare eveniment, inima mea a fost cu voi toţi, şi rămân angajată să vă servesc cât mai bine, susţinută de familia mea”, se arată într-un mesaj de mulţumire adresat de Regină la finalul jubileului, potrivit BBC.

În Marea Britanie au fost patru zile de fast, petreceri şi parade pentru a sărbători cei 70 de ani pe tron a Reginei Elisabeta a II-a.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO