Business Internaţional

Serena Williams, prima jucătoare de tenis din istorie care câştigă peste 9 mil. dolari într-un sezon. "Împart banii cu Fiscul"

Serena Williams, prima jucătoare de tenis din istorie...

Autor: Luminita Turcu

09.09.2013, 15:09 933

"Cineva mi-a spus că duminică am depăşit 50 de milioane de dolari câştigaţi în carieră, însă jumătate din sumă merge la Unchiul Sam. Îi iubesc. Îi dau mereu jumătate din ce câştig", a glumit Serena, referindu-se la autorităţile fiscale americane.

În istoria tenisului, doar Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovici au reuşit să câştige cel puţin nouă milioane de dolari într-un singur sezon.

"Nu joc tenis pentru bani, ci pentru plăcerea jocului. Nu mă gândeam la bani când creşteam la Compton (un cartier din Los Angeles). Tatăl meu ne-a trimis pe mine şi pe Venus la tenis pentru bani, dar eram naivă, nu mă gândeam la bani, voiam doar să câştig, să fiu ca Venus. Dar sunt mulţumită că am ocazia să câştig astfel de sume", a declarat Serena Williams.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO