Business Internaţional

Top trei subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Top trei subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Autor: Cătălina Butan

18.09.2013, 11:27 368

Amenda uriaşă primită de JPMorgan Chase nu rezolvă scandalul “Balena de la Londra”

Banca americană JPMorgan Chase se pregăteşte să plătească o amendă de cel puţin 800 de milioane de dolari în cazul “Balena de la Londra”, însă aceasta nu va rezolva disputele băncii cu autorităţile de reglementare bancară, izbucnite din acest caz.

Acţiunile FED nu vor influenţa preţul acţiunilor şi obligaţiunilor

Unii investitori americani pariază că preţul acţiunilor şi obligaţiunilor va rămâne stabil chiar dacă Rezerva Federală plănuieşte să injecteze bani în economie. Deşi FED-ul este aşteptat să anunţe un program de cumpărare de obligaţiuni prin care urmăreşte scăderea ratei de dobândă şi stimularea revenerii economice, managerii de fonduri continuă să cumpere obligaţiuni.

Mai mult profit pentru acţionarii Microsoft

Microsoft plănuieşte să distribuie tot mai mult profit acţionarilor, crescând dividendele trimestriale cu 22%. Gigantul IT a reînnoit autorizaţia care permite acţionarilor de a cumpăra acţiuni de 40 de miliarde de dolari. Anunţul vine cu două zile înainte de întâlnirea mult aşteptată cu analiştii financiari.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24