Business Internaţional

Un depozit de produse congelate a luat foc în urma bombardamentelor, la nord-est de Kiev

Un depozit de produse congelate a luat foc în urma...

Autor: Andreea Tobias

12.03.2022, 10:22 38

Un depozit de produse congelate a luat foc sâmbătă dimineaţa din cauza bombardamentelor în districtul Brovary, la nord-est de Kiev, potrivit Ministerului ucrainean de Interne. Cea mai mare parte a forţelor ruseşti se află la 25 de kilometri de Kiev.

Bombardamentul a avut loc în satul Kvitneve, sâmbătă dimineaţa, a precizat Ministerului ucrainean de Interne.

Rapoartele preliminare arată că nu sunt victime, anunţă CNN.

Pe de altă parte, cea mai mare parte a forţelor terestre ruseşti se află la aproximativ 25 de kilometri de centrul capitalei ucrainene, Kiev, a declarat sâmbătă Ministerul britanic al Apărării.

„Luptele la nord-vest de Kiev continuă. Elementele coloanei ruseşti mari de la nord de Kiev s-au dispersat. Acest lucru s-a întâmplat probabil pentru tentativa de a înconjura oraşul. Ar putea fi, de asemenea, o încercare a Rusiei de a-şi reduce vulnerabilitatea la contraatacurile ucrainene, care au afectat semnificativ forţele ruseşti", a precizat ministerul.

Echipele CNN din Kiev au raportat explozii în primele ore ale dimineţii de sâmbătă, dar nu este clar dacă exploziile au fost lovituri ruseşti sau ucrainene.

Celelalte oraşe-cheie Harkov, Cernihiv, Sumy şi Mariupol rămân încercuite de forţele ruseşti, a adăugat ministerul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO