Business Internaţional

Vicepremierul rus îl atacă direct pe Donald Trump: Relaţiile internaţionale nu ar trebui să depindă de starea de spirit a unei persoane

Vicepremierul rus îl atacă direct pe Donald Trump:...

Autor: Marian Avram

13.04.2018, 12:03 142

Arkady Dvorkovich, vicepremierul Rusiei, a declarat, vineri, că relaţiile internaţionale nu ar trebui să depindă de starea de spirit a unei persoane, făcând referire la mesajele postate pe Twitter de preşedintele american Donald Trump, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

Dvorkovich a afirmat că Rusia nu este pregătită pentru riscurile pe care le comportă ”starea de spirit a unei singure persoane”, referire la repetatele ameninţări lansate de Donald Trump pe platforma Twitter.

Declaraţiile vicepremierului rus vin în contextul în care preşedintele american Donald Trump a avertizat Rusia că Statele Unite vor ataca Siria din cauza presupusului atac chimic. La 8 aprilie, o serie de organizaţii umanitare şi mai mulţi medici au susţinut că minimum 70 de persoane din oraşul sirian Duma au murit prin asfixiere şi alte câteva sute prezintă simptome specifice pentru expunerea la substanţe neurotoxice sau clor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO