Business Internaţional

Viktor Orban după întâlnirea cu Donald Trump: Nu va da niciun ban Ucrainei. De aceea se va războiul se va termina

Viktor Orban după întâlnirea cu Donald Trump: Nu va da...

Autor: Petru Mazilu

11.03.2024, 15:26 81

Donald Trump nu va da nici un ban Ucrainei, a spus premierul Ungariei Viktor Orban. Cei doi lideri s-au întâlnit vineri în SUA. Donald Trump este foarte aproape de a deveni candidatul Partidului Republican pentru cursa prezidenţială din SUA.

Donald Trump nu va finanţa lupta Ucrainei împotriva invaziei Rusiei dacă va fi ales din nou preşedinte al SUA, a declarat premierul ungar Viktor Orban.

„Nu va da un ban în războiul Ucraina-Rusia. De aceea războiul se va termina", a spus premierul Orban după întâlnirea cu Trump în Florida, potrivit BBC.

Fostul preşedinte american a promis că va pune capăt războiului „în termen de 24 de ore” dacă va fi ales, dar nu a oferit detalii. Informaţia a fost confirmată şi de Orban.

„Este evident că Ucraina nu poate rezista pe picioarele ei. Dacă americanii nu dau bani şi arme, împreună cu europenii, atunci războiul s-a terminat. Şi dacă americanii nu dau bani, europenii singuri nu pot finanţa acest război. Şi atunci războiul s-a terminat”, a declarat Orban pentru canalul de televiziune M1 din Ungaria.

Donald Trump nu a comentat public interviul lui Orban.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO