Business Internaţional

Vladimir Putin reia un program de antrenament al populaţiei din perioada lui Stalin. “Pregătiţi pentru muncă şi apărare”

Vladimir Putin reia un program de antrenament al...
27.03.2014, 12:33 3845

Vladimir Putin a anunţat luni că va repune în funcţiune programul de exerciţii fizice din perioada stalinismului, cunoscut sub numele de “Gata pentru muncă şi apărare”, pentru a încuraja cetăţenii ruşi de toate vârstele să fie pregătiţi din punct de vedere fizic, scrie The Sideshow.

Programul va fi finanţat cu bani rămaşi din bugetul alocat pentru construirea infrastructurii de la Jocurile Olimpice de la Sochi, potrivit revistei Time.

Putin a lăudat realizările Rusiei în cadrul Jocurilor de iarnă. “Jocurile Olimpice şi Paraolimpice au dovedit că Rusia va redeveni unul din liderii sportului la nivel global”, a declarat preşedintele rus.

Actorul american de filme de acţiune Steven Seagal a fost unul dintre numele vehiculate pentru a promova acest program.

Deşi rămâne neclar rolul lui Seagal în programul de fitness, actorul a făcut deja turul unui complex sportiv nou-construit, alături de preşedintele rus. În plus, atât Putin cât şi Seagal sunt practicanţi ai artelor marţiale, astfel că nu este exclus din discuţie ca actorul de acţiune să fie la conducerea programului. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO