Hotelul CiÅŸmigiu din BucureÅŸti, o clădire monument a oraÂÅŸului, a atras un nou chiriaÅŸ, restaurantul Ici et Là , care ocupă 400 de metri pătraÅ£i, la etajul ÅŸase al hotelului. RestauÂranÂtul este controlat de bucătarul francez Philippe Dupré. „Toate spaÅ£iile libere au fost închiriate, în restaurantul franÂÅ£uzesc pot servi micul dejun oaspeÅ£ii hotelului“, a declarat GeorÂgeta Grecu, directorul general al hotelului, fără a preciza nivelul chiriei.
ÃŽn clădire se mai află alÅ£i trei chiriaÅŸi - berăria Gambrinus, InstiÂtutul Cervantes ÅŸi Humanitas, care aduc venituri de peste un milion de euro din plata chiÂriei, potrivit estimărilor ZF. Banii din chirii însă nu intră în contul hotelului, ci în cel al comÂpaniei Hercesa Imobiliare, dezÂvolÂtatorul unităţii hoteliere.