Peste 200 de turişti păgubiţi de agenţia de turism Fun Trip, care a intrat direct în faliment

4 apr 2017 Autor: Mirabela Tiron

Administratorul judiciar: Cei mai mulţi turişti au plătit peste 1.500 de euro pe  excursie!
 
Agenţia de turism Fun Trip, controlată de Andrei Dinu, care vindea vacanţe exotice şi care şi-a anunţat turiştii în februarie că nu le va mai onora vacanţele, a păgubit 200 de de  persoane, arată datele făcute publice de administratorul judiciar. Compania a intrat în faliment.
 
„Pe listele furnizate de debitoarea Fun Trip sunt înscrişi 200 de turişti care au plătit excursii ce nu le-au fost onorate, deci 200 de păgubiţi. Cu asigurătorul Omniasig nu vorbim aceeaşi limbă, eu le-am dat lista cu turiştii păgubiţi de la debitoare, dar ei aşteaptă tabelul preliminar. Cei mai mulţi au cumpărat excursii de peste 1.500 de euro în destinaţii ca Japonia sau Africa“, a declarat pentru ZF Liviu Adrian Bâlcan, administratorul judiciar al Fun Trip.
 
În notificarea privind deschiderea procedurii simplificate a falimentului, emisă la îneput de martie, se arată că termenul limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averi debitorului este 14 aprilie anul acesta iar afişarea tabelului preliminar al creanţelor se va face pe 24 aprilie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.04.2017

 
Cuvinte cheie:
turisti
, pagubire
, faliment
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide