CM 2010

Un patron de restaurante din Spania scoate caracatiţa din meniu, din respect pentru oracolul care a prezis înfrângerea Germaniei

Un patron de restaurante din Spania scoate caracatiţa din meniu, din respect pentru, oracolul care a prezis înfrângerea Germaniei
08.07.2010, 12:04 209

Un patron de restaurante din Spania, José Andrés, cunoscut şi ca"bucătarul celebrităţilor", a scos caracatiţa din meniu in reţeauape care o deţine, în semn de respect pentru Paul, oracolul cu optpicioare care a prezis fiecare rezultat al naţionalei germane defotbal, inclusiv înfrângerea de miercuri seara suferită în faţaSpaniei, scrie Washington Post.

Andrés, care a urmărit meciul aseară cu ambasadorul JorgeDezcallar şi patronul de cluburi Seth Hurwitz, şi-a rezervat unbilet de avion pentru Africa de Sud imediat după terminareapartidei. "Va fi important pentru ţara noastră, pentru tineri, săprivească spre viitor şi să spună: chiar dacă avem problemeeconomice, vom face lucrurile cum trebuie şi vom depăşi aceastăperioadă grea", spune emoţionat spaniolul.

Reprezentativa Spaniei, campioana europeană en-titre, s-acalificat în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, cu scorul de1-0 (0-0), selecţionata Germaniei, într-un meci disputat, miercuri,la Durban, în semifinalele competiţiei.

O caracatita a devenit principala atractie a Centrului Marin dinOberhausen (Germania), odata cu inceperea CM din Africa de Sud.Cefalopodul a reusit sa "prezica" corect toate rezultatelenationalei Germaniei la Mondialul african.

Botezata Paul, caracatita a ghicit invingatoarele in toatemeciurile jucate pana acum de Germania in Africa de Sud, inclusivinfrangerea cu Serbia din grupe.

Metoda e simpla. Doua cutii cu mancare cu steagul tarilor carese infrunta la Cupa Mondiala sunt puse in acvariul lui Paul, iarcea care este deschisa prima de caracatita este castigatoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO