Companii

Acţionarii clubului de fotbal Dinamo au lansat marţi proiectul de finanţare prin platforma de crowdfunding SeedBlink, în premieră pentru fotbalul românesc: “Vrem să atragem mai mulţi acţionari care să fie din mediul românesc cu care să creştem şi să ducem mai departe acest club. Dinamo va fi din nou campioană”

Acţionarii clubului de fotbal Dinamo au lansat marţi...

Autor: Iulian Tenchiu

21.06.2023, 10:39 730

Clubul de fotbal Dinamo s-a listat pe platforma Seedblink pentru a atrage finanţare, dând şansa oricărui român sa fie investitor.

Listarea pe Seedblink este o premieră pentru fotbalul românesc – apelarea la puterea financiară a fanilor şi investitorilor prin intermediul unei platforme de crowdfunding – cu o rundă de finanţare care începe în curând şi cu un tichet minim de 1.000 de euro.

Ce au spus reprezentanţii în conferinţa de presă:

  • Este vorba de o premieră în România, aceea de a strânge capital pentru un club de fotbal pe o platformă de crowdfunding.
  • Vrem să dăm acces fanilor să fie alături de club de la începutul reconstrucţiei care am început-o la în perioada ferbuarie-martie.
  •  Vrem să atragem mai mulţi acţionari care să fie din mediul românesc cu care să creştem şi să ducem mai departe acest club. Dinamo va fi din nou campioană.
  • Suporterii şi-au câştigat dreptul de a veni alături de cei care manageriază acest club.
  • De mâine orice suporter sau investitor care va accesa platforma Seedblink va deveni o voce în cadrul clubului.
  • A pune această ofertă în faţa investitorilor trebuie văzută ca o oportunitate de business şi o oportunitatea cu adevărat de investiţie.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO