Companii

Acţionarii hotelului-restaurant La Castel din Iaşi investesc 1 milion de euro în triplarea numărului de locuri de cazare

Robert Rădeanu, unul dintre acţionari şi fiul celor care au pus pe picioare afacerea

Robert Rădeanu, unul dintre acţionari şi fiul celor care au pus pe picioare afacerea

Autor: Georgiana Mihalache

18.07.2017, 00:04 667

Robert Rădeanu, unul dintre acţionarii afacerii La Castel, un hotel-restaurant situat la şap­te kilometri de oraşul Iaşi, înfiinţat în urmă cu şap­te ani, estimează o creştere a cifrei de afa­ceri cu 13% anul acesta, până la 3,5 mil. de euro, şi plă­nu­ieşte triplarea numărului de locuri de cazare.

„Noi plănuim ca în viitorul apro­piat, în februarie anul viitor să ne tri­plăm capacitatea de cazare. Vom avea undeva la 85-90 de ca­mere şi o zonă special amenajată pentru bi­rouri, iar investiţia va fi de un milion de euro“, a declarat Robert Rădeanu, unul dintre acţio­nari şi fiul celor care au pus pe pi­cioare afacerea.

El a identificat şi un obstacol pe care îl în­tâl­neşte în piaţă, dat de lipsa forţei de muncă din domeniu. „Obstacolul cel mai mare este forţa de mun­că necalificată, neprofesionistă. Dacă ai avea nişte oameni serioşi, care au o menta­lita­te bună, cu siguranţă am fi mult mai departe. Investim în ei, în cursuri. Cel puţin o dată pe an che­măm pe cineva de la Bucureşti să îi rean­tre­neze“, a spus Robert Rădeanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO