Companii

Acţionarii Promed System spun că negociază preluarea unui spital din Capitală

galerie foto

galerie foto

Autor: Mirabela Tiron

07.09.2016, 00:04 313

Acţionarii clinicii Promed System, care operează spitalul Wellborn din Capitală, specializat în fertilizare in vitro, spun că sunt în discuţii avansate pentru preluarea unui spital în Bucureşti, o investiţie de 2-3 milioane de euro, în care vor oferi servicii de chirurgie oftalmologică, operaţii laparoscopice şi alte intervenţii.

Mai mult, într-o lună şi jumătate, Promed System va deschide un centru de fertilizare in vitro în Ploieşti, o investiţie de un milion de euro, ca parte a strategiei de dezvoltare. Oficialii companiei au menţionat că este vorba de un spital deţinut de un jucător privat din domeniul sănătăţii, fără a face public numele.

„Anul trecut am avut afaceri de circa 4 milioane de euro cu spitalul Wellborn şi centrul din Târgovişte. Unu din cinci cupluri din România are probleme în a face copii, potenţialul de dezvoltare pentru clinicile care oferă proceduri de fertilizare fiind foarte mare în România”, a declarat pentru ZF Silviu Predoi, directorul general al Promed System. El a mai spus că de la începutul anului afacerile Promed System au crescut cu circa 28% faţă de perioada similară a anului anterior şi că numărul pacienţilor creşte de la un an la altul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO