Companii

Administrator Centru Vechi: Steaua să pice cu englezii ca să vină să consume în Centrul Vechi

Administrator Centru Vechi: Steaua să pice cu englezii...

Autor: Cristina Roşca

20.12.2012, 12:23 391
Steaua urmează să îşi descopere azi adversarul pentru şaisprezecimile Europa League. Dacă steliştii şi fanii clubului de fotbal se roagă pentru o echipă mai slab pregătită sau mai accesibilă, jucătorii din Centrul Vechi – kilometrul zero al distracţiei din Bucureşti – ar prefera ca adversarul să fie o echipă din Anglia.

“Aş vrea să pice cu o echipă din Anglia care să aibă mulţi suporteri. Englezii sunt cunoscuţi că beau mult, în special bere”, spune Nicu Marin, administratorul Arcade Cafe.

El mai spune că un adversar britanic ar reprezenta un avantaj pentru business pentru că lira este o monedă puternică prin comparaţie cu leul sau cu euro.

“Englezii cheltuie, nu ca spaniolii care sunt mai săraci ca noi. Ei au făcut mai mare deranj decât au cheltuit”, conchide el.

La rândul său, Dragoş Petrescu, cel mai important jucător român din sectorul restaurantelor, spune că este preferabil să vină o echipă din Occident pentru că suporterii din state precum Anglia, Franţa sau Germania au bani de cheltuit. "Mai mult, pentru ei, România este ieftină şi nu s-ar uita când ar da banii pe băutură".

Centrul Istoric adună 150 de baruri, restaurante şi cafenele cu afaceri anuale de 150-200 mil. euro.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO